London Fancy
KriterPuanStandartHatalar
Kafa ve Vücut 25 Kafa ve vücudun zemin renginde melanin olmamalıdır. Olması durumunda ne kadar küçük ve ne kadar az olursa o kadar iyidir. Kafa ufak, vücuda kısa ve belirgin bir boyunla birleşmelidir. Vücud ne öne fazla bombeli olmalı nede sırt içe doğru kavisli olmalıdır. Kuşun küçük, narin ve oval bir vücudu olmalıdır.
Kanat ve Kuyruk 20 Tüm kanat tüyleri mevcut olmalı ve vücuda yakın durmalıdır. (sarkmamalıdır). Kanat uçları sırtın ortasında buluşmalıdır ve kuyruğa doğru çaprazlanmadan durmalıdır. Kanat tüyleri mümkün olduğunca siyah görünecek kadar koyu olmalıdır. Kula faktörler zengin bir kahverengi renkte olmalıdır. Kuyruk dar, düz ve düzenli, tüm tüyleri mevcut, kanatlarla aynı renkte olmalıdır.
Kanat Üst Örtüleri 15 Kanatlardaki büyük örtü tüyleri ve alulalar (sahte kanat), kanatlarla aynı renkte olmalıdır. Açık vücut rengi ile zıtlık yaratan koyu hilal şekli oluşturmak için üçüncülerle (tertial) birleşirler.
Zemin Rengi 15 Zemin rengi zengin, derin ve eşit olmalı, ince tüy kuşlar parlak, kalın tüyler ise daha yumuşak ve soluk olmalıdır. Beyaz faktörlerde, sarı renk çok az görünmelidir. Kırmızı veya portakal renk-boya verilmesi yasaktır.
Tüy 10 Tüyler ince olmalı, kıvırcık veya talazlı izlenimi vermemeli vücudu tamamen sarmalıdır.
Gaga, Bacaklar ve Tırnaklar 10 Gaga, bacak, parmak ve tırnaklar olabildiğince siyah olmalıdır.
Boy 5 Uzunluk 13, 5 cm, tüneğe duruş 45° açı ile olmalıdır.
Genel Kondisyon 5 Kuşlar sakin, kendinden emin ve mükemmel derecede sağlıklı olmalıdır.

TKKKF- COM Standartları - London Fancy




R_2d

R_2f


R_3a
R_3e
R_3f

R_3g
R_3k
R_3l

info@tkkkf.com
Linkler

Kurucu Dernekler

©  Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu V2.0.193
Written by Jesus_Tr