Lancashire
KriterPuanStandartHatalar
Baş ve Tepe 25 Baş güçlü, geniş, hafif düz ve kaşlı olmalıdır. Tepe: At nalı şeklindedir. Tepenin arka kısmı boyun tüyleri ile kaynaşır. Gözlerin yarısı görünmelidir. Tepesi gri ve koyu renk olanlar kabul edilir, fakat açık renk tepe tercih edilir. Baş çok yuvarlak veya dar,. Kaşsız. Tepe, yuvarlak, ensede açıklık.
Boy 25 En az 21 cm. 21cm den kısa
Duruş 15 Duruş diktir. Vücut uzun ve dolu, göğüs dolgun ve sağlam, kuyruk uzun ve geniş olup hafifçe aşağıya doğru sarkıktır. Kanatlar uzun. Kanat uçları ile kuyruk arasında boşluk görülmelidir. Duruş çok yatık. Göğüs yeterince dolgun, simetrik değil. Beden narin. Yorkshire gibi. Kanatlar kısa. Kuyruk çok kısa. Beden çok kısa ve bodur.
Ense ve Boyun 10 Boyun belirgin görülmelidir. Baş ve vücudu birbirinden ayıran görkemli bir boyun olmalıdır. Boyun çok hafif(belli belirsiz). Ense çok dolgun.
Tüy Yapısı, Vücut ve bacaklar 20 Tüyler sık ve yeterince uzun. Göğüs dolgun, görkemli, omuzlar geniş. Bacaklar uzun, güçlü ve hafif eğik. Baldırın bir kısmı belirgin olmalıdır. Horoz tüyü olabilir. Tüyleri kısa. Sırt kısa ve yeterince dolgun değil. Omuzlar dar. Göğüs yeterince dolgun değil. Vücut simetrik değil. Çok narin. Bacaklar çok kısa.
Genel Kondisyon 5 Çok sağlıklı ve kusursuz. Sadece sarı ve beyaz olabilir. Tepe gri ve siyah kabul edilir. Sağlıksız, tepe dışında melanin tüylerin olması (Ahraç)

TKKKF- COM Standartları - Lancashire




R_2d

R_2f


R_3a
R_3e
R_3f

R_3g
R_3k
R_3l

info@tkkkf.com
Linkler

Kurucu Dernekler

©  Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu V2.0.193
Written by Jesus_Tr