2023 Yılı Yarışma Takvimi Hk.
jesus @ 04.09.2023
TKKKF 2023 Sezonu Yarışma Takvimi
1- 28 Eylül - 1 Ekim 2023 13. Kuvâ-yi Milliye Atatürk Kupası / Balıkesir
2- 26 - 29 Ekim 2023 13. Cumhuriyet Kupası / Konya
3- 16 - 19 Kasım 2023 12. Doğu Akdeniz Ülkeleri Uluslararası Kafes Kuşları Yarışması / Manisa
4- 21-24 Aralık 2023 28. Türkiye Şampiyonası / Bursa

Değerli arkadaşlar bu yıl İstanbul ve Ankara`da yarışma yapabilmek için yoğun çaba sarfettik. İstanbul`da PetZoo Euroasia ile daha önce duzenledigimiz gibi bir yarışma yapmak için görüşmelerde bulunduk. Fakat PetZoo fuarı aşırı talep sebebi ile tüm salonlarını doldurdu. Bizimle organizasyon yapabilmek için çok çaba sarfettiler 9-10-11 numaralı salonların yanında Sağlık Bakanlığı`nın depo olarak kullandığı bir salonun boşaltılması ve yarışmamızı burada yapmayı planladık, fakat Sağlık Bakanlığı salonu boşaltamayacağını bildirince bu projemiz gerceklesemedi.

İstanbul`da başka salon arayışlarımız salonların fiyatlarının çok yüksek olması sebebi ile gerçekleşemedi. İlerki yıllarda İstanbul`da yarışma düzenleyebilmemiz için Belediyeler ve fuar alanları ile görüşmelerimiz devam edecek.

Yarışma düzenleyebilmemiz için tabiki salon fiyatlarının kabul edilebilir seviyelerde olması gerekiyor.

Ankara`da bu yıl Türkiye yarışmasını düzenlemeyi planlamıştık. Hatta geçen sene bir otel salonu ile görüşmelerimiz olmuştu. Fakat bu yıl yaşanan maliyet artışlarından dolayı salonun fiyatında da çok fazla artış oldu. Bizim kaldıramayacağımız bu artış karşısında hemen AltınPark Fuar alanı ile görüştük fakat salonun tüm tarihlerinin malesef dolu olduğunu gördük ve Türkiye yarışmasında rotayı Bursa`ya çevirdik.

Bu gelişmeler ışığında bu yıl 4 büyük Federasyon yarışmasını sizlere yakışır büyük modern salonlarda yeni sehirlerde gerçekleştireceğiz.

Balıkesir yıllardır yarışma yapmamış bir şehir, ve bölgede çok fazla dernek ve üretici var. Çok güzel ve büyük bir yarışma olacağını umuyoruz. Konya iç Anadolu`nun ve Türkiye`nin ortasında bir şehrimiz. Güneydoğu`ya, Akdeniz şehirlerine, Doğu Anadolu`ya ve Karadeniz`e ulaşımın uygun olduğu bir bölgede şehrin mistik havası değişik lezzetleri hepimizin güzel gunler geçireceği, unutulmaz bir yarışmaya tanıklık edecek. Uluslararası yarışmamız; kuşçuluğun en yüksek seviyede olduğu, bölgemizin müstesna şehri Manisa`da, yerli ve yabancı dostlarımızla unutulmaz bir yarisma yaşayacağız.

En son Bursa ile Türkiye Şampiyonasını taçlandıracagiz. Geçen yıl aynı salonda ne kadar mükemmel bir yarışma gecirdiysek bu sene daha güzel ve daha renkli bir sampiyona yaşayacağız.

Hepinize yarışma sezonunda başarılar diliyoruz. Unutmayın birlikten kuvvet doğar. İlk yarışmamız Balıkesir`de buluşmak üzere..

Kulüp ve Dernek yarışmalarımız yarışma salonları belirlenince yarışma takvimimize eklenecektir. Kuş satış borsalarimiz ileri bir tarihte belirlenecektir

TKKKF Yönetim Kurulu

TKKKF - Duyuru - 2023 Yılı Yarışma Takvimi Hk.




R_2d

R_2f


R_3a
R_3e
R_3f

R_3g
R_3k
R_3l

info@tkkkf.com
Linkler

Kurucu Dernekler

©  Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu V2.0.193
Written by Jesus_Tr