30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun !
mehmetp @ 29.08.2023
1919 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Samsun’da başlayan bağımsızlık mücadelesi, 30 Ağustos 1922’de Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin başarıyla sonuçlanmasıyla birlikte kesin ve kalıcı bir zafere ulaşmıştır.

Tüm imkânsızlıklara rağmen, aziz milletimizin topyekûn mücadelesiyle gerçekleştirilen Kurtuluş Savaşı, eşi ve benzeri görülmemiş bir kahramanlık mücadelesidir. 30 Ağustos 1922 tarihi; Türk milletinin düşmana karşı haykırışı, hiçbir güç karşısında ezilmeyeceğinin kanıtı, bağımsızlık inancının zafere dönüşmesinin simgesidir. Bizler de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, atalarımızın 101 yıl önce gösterdiği fedakârlıkla kazanılan bu emsalsiz zaferi gelecek nesillere aktarmalı, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de toprağımıza göz dikenlere gereken cevabı vermeliyiz.

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle; başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere; aziz şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyor, nice bayramları birlikte barış ve sağlık içerisinde geçirmeyi diliyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.

TKKKF - Duyuru - 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun !




R_2d

R_2f


R_3a
R_3e
R_3f

R_3g
R_3k
R_3l

info@tkkkf.com
Linkler

Kurucu Dernekler

©  Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu V2.0.193
Written by Jesus_Tr