Üye Özel Bilgileri Hk.
jesus @ 19.04.2020
tkkkf-yarismalar.com uygulamasında kayıtlı bulunan üye bilgilerinin, (onay veren üyeler için) sorgulanabilmesi amacıyla bir link oluşturulacaktır.

Üye bilgilerinin yayınlanmasının ’onay işlemi’ için yetki ve sorumluluk dernek başkanı ve kayıt sorumlusundadır. Federasyonumuz üye bilgilerinin yayınlanıp yayınlanmaması seçeğinde hiçbir müdahalede bulunmamaktadır.


Aşağıdaki örnekte olduğu gibi her üye bilgi ekranında “Özel Bilgiler” seçeği bulunmaktadır. Üyenin aktif olması ve özel bilgiler’in seçili olması halinde üye sorgulaması linkinden yapılacak sorguya, üye bilgileri dönecektir.

Başlangıç aşamasında (bu duyuru yayınlandığında) tüm derneklerin üyelerinin “Özel Bilgiler” seçimi kapalıdır (aktif değildir). Bu durumda, sorgulamalarda üye bilgilerinin yayınlamasının onaylanmadığı bilgisi dönecektir.

“Özel Bilgiler” seçeneğinin aktif olması için üyelerin dernek yetkililerine (sözlü veya yazılı) onay vermesi gereklidir. “Özel Bilgiler” in aktivasyonu dernek yetkilileri tarafından yapılabilecektir.

Özel bilgi seçimi aktif ise;
- Dernek adı
- Üye sicil numarası (bilezik numarası)
- Üye adı ve soyadı
- Üye telefon numarası
- Üye e-mail adresi
bilgileri, sorgulama ekranında verilecektir.

Bunun dışında kalan;
- Adres
- Posta Kodu
bilgileri, sorgulama ekranında OLMAYACAKTIR

BilezikTurk.com uygulamasında bulunan bilgilerin sorgulama ile bağlantısı YOKTUR. (TCK, kan grubu, adres vs)

Özel Bilgi aktivasyonu ile; yarışmalarda kafeslere yapıştırılan sonuç etiketinde de, üyenin telefon ve e-mail bilgileri yer alacaktır. Özel bilgi aktivasyonu olmayan üyelerde bu alan boş bırakılacaktır. Örneği aşağıdadır.

TKKKF Yönetimi, verilen bu hizmeti değiştirme, devam ettirme veya sonlandırma hakkını saklı tutar.

Özetle;
Üyenin aktif olması halinde, üye bilgi ekranında bulunan “Özel Bilgi” alanı seçili yapılarak; üye sorgu ekranında, katılımcı listesi ve yarışma sonuç etiketlerinde üyenin telefon ve e-mail bilgileri yer alacaktır.
Güncelleme: 23.11.2021 13:07:00






TKKKF - Duyuru - Üye Özel Bilgileri Hk.




R_2d

R_2f


R_3a
R_3e
R_3f

R_3g
R_3k
R_3l

info@tkkkf.com
Linkler

Kurucu Dernekler

©  Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu V2.0.193
Written by Jesus_Tr